Velkommen til NOKU-konferansen 2024

Påmelding

Tradisjonen tro er det vinneren av Norges kulturkommune som er vertskap for NOKUs store, årlige landskonferanse. Det betyr at i 2024 arrangeres konferansen i Akershus, og nærmere bestemt på Lillestrøm.


På NOKU-konferansen 2024 ventes oppimot 200 deltagere og medlemmer fra hele landet.

Temaet i år er Ambisjoner – et levende kulturliv for alle, og tar for seg visjoner, utviklingstrekk og ambisjoner for sektoren inn i fremtiden. 

SE PROGRAMMET HER!

 Kulturrikets tilstand åpner konferansen!

«Kulturrikets tilstand» ble arrangert som en høyprofilert og årlig dagskonferanse av Telemarksforskning, i perioden 2009-2019. I fjor inngikk «Kulturrikets tilstand» i programmet på Kulturytring.

I 2024 starter NOKU-konferansen med programposten «Kulturrikets tilstand», hvor Telemarksforskning vi gi en statusbeskrivelse av kulturpolitikken i Norge anno 2024, supplert med aktuell og relevant forskning.

– Vi syns det er stor stas at forskningsmiljøet bak ‘Kulturrikets tilstand’ åpner konferansen i Lillestrøm. På denne måten setter vi tonen for konferansen – hvor er kulturnorge i dag?, sier Generalsekretær i NOKU, Monica Larsson

Hold av 3.-5. juni

NOKU ser frem til å invitere medlemmer og gjester til kulturkvartalet i Lillestrøm gjennom flere dager med et faglig og kunstnerisk program av høy kvalitet. Det blir også kulturelt vorspiel mandag kveld den 3. juni, studieturer i regionen, den tradisjonsrike festmiddagen og generelt god stemning.

Link til Facebook-arrangementet

Stille ut på konferansen?

Vi tilbyr standplasser på NOKU-konferansen, i foajeen på kulturhuset: Teatertorget – Lillestrøm Kultursenter (lillestrom-kultursenter.no

Dette er en fin mulighet til å nå kulturledere og kulturarbeidere fra hele landet.

Prisen er kr 5000 for standplass fra morgenen av tirsdag 4.juni og ut dagen. Send en mail til monica@noku.no for bestilling av plass.

Praktisk info:
– Gulvplass: Ca 2×2 meter
– Ta med eget bord
– Ta med roll-ups og materiell til utdeling
– Mellom 150-200 kultursjefer og kulturarbeidere ventes å delta. 
– Konferansen foregår vegg i vegg med stjernesalen hele denne dagen fra kl 09:00 – 15:30, med pauser, kaffe og mingling i teatertorget.