Kulturytring 2021 – en stor suksess!

2021 var et stort år for Norsk kulturforum. Kulturytring ble gjennomført for første gang i 2021, og arrangementet ble en stor suksess og et stort løft for organisasjonen. Vi retter en stor takk til våre samarbeidspartnere og arrangører. Alt om resultatene og mye mer om Kulturytring 2021 kan dere lese her, i vår rykende ferske rapport

I drøye 50 år har NOKU arbeidet for å samle og styrke Norsk kulturliv. Vi har arbeidet for kunnskapsdeling og kompetanseheving, og for et rikt og stabilt regionalt kulturliv. 

Midt i pandemien satset vi stort på å etablere og arrangere Norges første kulturpolitiske plattform, Kulturytring Drammen. Et slikt løft er ikke mulig for en liten organisasjon uten mange gode støttespillere. 

Det er sammen med alle våre samarbeidspartnere, arrangører fra hele feltet, bidragsytere, frivillige og venner at lille NOKU kunne gjennomføre det enorme løftet som Kulturytring Drammen var. 

Sammen klarte vi å fylle og strømme tre fulle dager og 6 parallelle arenaer med over 80 programposter. Mer enn 50 arrangører var involvert, og over 900 mennesker fulgte sendingene fysisk eller i den digitale plattformen. 

Last ned rapporten som PDF her.