NOKU-rabatt på kulturkonferansen i Lillestrøm

Lillestrøm kommune arrangerer kulturkonferanse 25. oktober. Foto: Lillestrøm kommune

25. oktober skal Lillestrøm kommune for andre gang arrangere en nasjonal kulturkonferanse. Årets konferanse har fått tittelen «Var dette verdt å få med seg? Kvalitet i kulturopplevelser og kuratering.» Nå tilbyr vi egen NOKU-rabatt til alle våre medlemmer.

Under årets Kulturytring ble Lillestrøm kåret til Norges kulturkommune 2023 – 2025. Kommunen arrangerer nå for andre gang sin nasjonale kulturkonferanse, rettet mot offentlig sektor, ansatte i kulturinstitusjoner, kunstnere, kulturaktører og frivillige organisasjoner. NOKU og fylkesbiblioteket bidrar som medarrangører på to parallelsesjoner. 

Programmeringen av kulturkonferansen tar utgangspunktet i følgende to spørsmål: 

Hvilket ansvar har kommunen for at alle innbyggere skal ha tilgang på kulturopplevelser innenfor ulike kunst- og kulturuttrykk?

Forholdet mellom kommune, fylke og stat – hvem har ansvaret for bredde og mangfold? 

Les mer om konferansen på Lillestrøm kommune sine sider.

Rabatt for NOKU-medlemmer 

Har du tenkt deg på konferansen? Rabattkoden NOKUVENN kan brukes av medlemmer i Norsk kulturforum. Rabattkoden gir 200 kroner i rabatt, uavhengig av om du velger heldagspass eller dagspass.

Kjøp billett til konferansen her

Hva skjer på konferansen?

I år utvides konferansen til å ha både et dagsprogram og et heldagsprogram med treretters festmiddag, artistsamtale og konsert. Man kan velge om man bare vil delta på dagen eller få med seg hele programmet. Konferansen er en del av Litt av en fest – Nedre Romerike litteraturfestival, og vi håper så mange som mulig også vil få med seg arrangementene som skjer dagen etter.  
 
I år får du møte aktører som Kulturtanken, Riksteateret og Kulturdirektoratet. Du får også høre spennende samtaler med blant andre Audun Vinger, May Brit Støve, Danby Choi, Ida Elisassen Coker, Tobias Santelmann og Trine Kjuus. 

Vi i NOKU håper våre medlemmer har lyst til å delta på konferansen i Lillestrøm – del også gjerne med kollegaer og andre som kan være interessert.