Billettsalget til Kulturytring er i gang

Nå har vi åpnet billettsalget til Kulturytring 2023, med early bird-priser og en ekstra rabattkode for NOKU-medlemmer. Her er mer informasjon om billettsalget og rabattene du kan ta i bruk.

Fram til 20. april har vi early bird-priser på ytringspass og dagspass til Kulturytring, Norges store kulturpolitiske samling i Drammen.

NOKU-medlemmer kan benytte seg av rabattkoden NOKU1970

Denne rabattkoden gjelder også på early bird-billetter, så det lønner seg å kjøpe billett før 20. april for å få den aller beste prisen.

Gå hit for å kjøpe billetter til Kulturytring 2023

Holder du arrangement på Kulturytring?

Til alle arrangement følger to gratis dagspass til Kulturytring. Dette blir akkrediterte billetter. Alle som er paneler og som deltar fra scenen får også dagspass. Informasjon om akkreditering blir sendt ut av oss etter at arrangørene har godtatt tilbudet de fikk i midten av mars.

Alle arrangører får videre en rabattkode for å kjøpe billigere billetter. Organisasjoner som er medarrangører kan også bruke denne koden til billetter til sine ansatte. Denne koden ble sendt ut til alle arrangører den 21. mars, og vil bli gjentatt i vår informasjonsformidling opp mot avvikling.

NOKU-rabattkoden og arrangør-rabattkoden kan ikke kombineres.

Gå til Kulturytring sin arrangørportal for mer informasjon