NOKU-webinar: Frivillighetens år 2022

07. januar 2021 – 07. januar 2021 Norsk kulturforums nettverk

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid!

Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med. Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året, og året skal markeres over hele landet.

Prosjektleder Birgitte Brekke i Frivillighet Norge holdt NOKU-webinar om Frivillighetens år. Her ligger presentasjonen fra webinaret: Frivillighetens år presentasjon.

Hvordan kan kommunen koble seg på frivillighetsåret? På webinaret får dere lære mer om året og hvordan kommunen kan være på markeringen, og benytte anledningen i 2022 til å selv:

  • Få flere nye med i frivilligheten
  • Gjøre flere arenaer tilgjengelige
  • Skape større kjennskap til merverdien frivillig sektor skaper i det norske samfunnet

Brekke vil snakke om åpne dører for organisasjonene, nettportalen frivillig.no, ungfritid.no og god frivillighetspolitikk generelt.

Er du nysgjerrig? Ta en titt på de følgende filmene:

Sammen feirer vi Norges viktigste lagarbeid
Abid Q. Raja gleder seg til Frivillighetens år 2022

Webinaret sendes direkte via Norsk kulturforums nettverk – et forum for diskusjon og meningsutveksling om lokalt kulturarbeid, for ansatte i offentlig sektor. Bli med i gruppa for å følge webinaret.

Du trenger ikke være medlem i NOKU for å delta i gruppa. Om du ønsker å se webinaret, men ikke tilfredsstiller kravene for å bli med i Norsk kulturforums nettverk, ta kontakt med NOKU via e-post mari@noku.no