NOKU-treff, fritidsklubbkonferanse og delingsarena

19. november 2023 – 21. november 2023 Oslo

Søndag 19. november til tirsdag 21. november inviterer NOKU, i samarbeid med våre gode partnere på ungdomskulturfeltet, til tre dager i Oslo med kollegatreff, faglig påfyll, kunnskapsdeling og feiring.

Ungdom og Fritid feirer 70 år i år og inviterer til stor landskonferanse i Oslo. Konferansen skal handle om fritidsklubbenes rolle, funksjon og betydning, men også en feiring av 70 år med fritidsklubb og ta et dypdykk i fortid, nåtid og fremtid. Hele programmet går over tre dager, og påmelding og mer informasjon finnes her: Ungdom og Fritid – Landskonferansen 2023.

Den 20. november inviterer vi til en gratis heldagskonferanse om barne- og ungdomskultur, medvirkning og samarbeid i kommunen!

Sammen med Norsk kulturskoleråd, UKM, Ungdom og Fritid, NOKU og KS, inviterer Kulturtanken til en delingsarena om hvordan kommuner kan styrke lokal medvirkning og barne- og ungdomskultur. En rekke ulike aktører ute i kommunene jobber med å styrke barn og unges deltagelse i det lokale kunst- og kulturlivet, fra fritidsklubben og UKM, til DKS, biblioteket og Kulturskolen. For å kunne skape et helhetlig og inkluderende kulturtilbud er det viktig at de ulike aktørene ses i sammenheng og inkluderes i kommunens planer.

Les mer om programmet her: Delingsarena om barne- og ungdomsmedvirkning i kommunen | Facebook

NOKU samarbeider med organisasjonene om disse arrangementene og det er meningen at man skal kunne plukke og velge hvilke arrangementer, parallellsesjoner og deler av både Ungdom og fritid-konferansen og delingsarenaen man ønsker å delta på. Kultursjefer og kulturansatte i kommunene er ønsket!

Søndag 19. november: NOKU-lunsj, nettverkstreff og jubileumsarrangement

Søndag 19. november starter vi tre-dagers samlingen med et eget NOKU-treff: Vi inviterer alle tilreisende NOKU-medlemmer til en hyggelig og uformelt NOKU-lunsj kontorene våre på Sentralen i Oslo. Vi byr på kaffe, te, frukt, snacks og baguetter. Påmelding og evt. allergier sendes til mol@noku.no.

Det fulle programmet for NOKU-treffet søndag 19. november ser slik ut:

Kl. 13:00 – 15:00: NOKU -lunsj på Sentralen i Oslo.

Kl. 15:00 – 18:00: Nettverkstreff
Etter lunsjen går vi i samlet flokk til Ungdom og Fritid sitt  nettverkstreff for kommunale ledere med ansvar for fritidsklubbfeltet. Bli kjent med de andre deltakerne og del erfaringer – en rolig og hyggelig start på konferansen. Meld deg på nettverkstreff her.

*Egentid ca. 18:00 – 19:00

19:00-20:30: Jubileumsarrangement
Opplev og se fritidsklubbenes betydning gjennom kulturinnslag, taler, film, fotoutstilling mm.
Sted: DOGA, Hausmanns gate 16

Åpent for konferansedeltakere ved påmelding

*Programslutt ca. 20:30.