Kulturytring 2023

19. juni 2023 – 21. juni 2023 Papirbredden, Drammen Påmelding

Kulturytring er Norges største arena for kunst- og kulturpolitikk, og har som mål å samle hele det norske kulturlivet i samtaler og debatt om kunst- og kulturpolitikk. Kulturytring arrangeres for andre gang i juni 2023 i samarbeid med Drammen kommune og Viken fylkeskommune.

Kulturytring Drammen arrangeres 19. til 21. juni 2023 i samarbeid med Drammen kommune og Viken fylkeskommune. Festivalen er både en debattfestival, en kunnskapsarena og en kunst- og kulturfestival, og ble arrangert for første gang i 2021. Midt i pandemien ble det gjennom tre dager avviklet et tett program med over 80 programposter som ga nær 4.500 digitale visninger. Over 50 organisasjoner bidro med egne arrangementer.

I år forventes nærmere 100 poster på programmet med en stor bredde i tematikk; fra kultur og folkehelse, kunstnerøkonomi, lokal kulturpolitikk og ytringsfrihet til barne- og ungdomskultur, ny forskning, kunstnere og internasjonale gjester.

Les mer om Kulturytring 2023 og programslipp på Kulturytring.no

 

Early bird-billettene er nå ute med ekstra gode priser for NOKU-medlemmer

Følg med på Kulturytring.no eller følg nyhetsbrevet vårt for å få billettsalget rett i innboksen. NOKU-rabatten er formidlet til medlemmene våre via e-post.

Vi kan også tilby rabatt på samarbeidshoteller i Drammen by etter førstemann til mølla-prinsippet, gå hit for mer informasjon om dette.