Gå til innholdet

Landskonferanse Sola 18.-19. september 2008

På Norsk kulturforums landskonferanse 2008, Profesjonalitet og mangfold, presenterer vi et bredt spekter av gode foredragsholdere innenfor tema vi håper er av interesse for lokale kulturarbeidere og kulturpolitikere. Programmet fokuserer bla på de utfordringene vi står overfor med å innfri kulturlovens intensjoner om et bredt spekter av kulturvirksomhet der alle skal kunne delta i kulturaktiviteter og oppleve et mangfold av kulturuttrykk.
I tillegg til selve konferansen tilbyr vi et eget kulturprogram knyttet til kulturhovedstadsatsingen Stavanger2008.

Det er i overkant av 170 deltakere på årets konferanse. Mange kulturpolitikere har også valt å delt i år, noe vi setter stor pris på.

Se program 

NB: Det er ikke lenger mulig å melde seg på, avbestille eller gjøre endringer.

Norsk kulturforum ønsker kulturpolitikere, kulturarbeidere og andre med interesse for lokalt kulturarbeid hjertelig velkommen til årets landskonferanse i Sola 18.-19. september.

Det er ikke mulig å favne det lokale kulturlivet bredde og kvalitet i løpet av to dager, men vi ønsker gjennom konferansen å gi både tanker og vurderinger av utfordringer og muligheter og smakebiter på hvordan enkeltkommuner har løst sine kulturutfordringer. Vi har samlet foredrag og presentasjoner under tre hovedtema: Smakebiter fra lokalt kulturliv, De gode møteplassene og De gode opplevelsene. Under sistnevnte tema er det naturlig å fokusere på Stavanger som kulturhovedstad. Underveis i programmet blir det kulturinnslag både fra Sola kommune og fra Stavangerregionen forøvrig.

Vel møtt til landskonferansen 2008!


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183, Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum 
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as