Gå til innholdet

Landskonferansen 2009

Vellykket landskonferanse i Bergen (29.09.2009)

Landskonferansen 2009 i Bergen ble gjennomført 23.-25. september. Det var i utgangspunktet godt over 200 deltakere, men på grunn av sykdom ble det endelige tallet 195. Norsk kulturforum er svært fornøy med dette.

Årets konferanse startet med et fagseminar om forankring av kulturloven. Her var det god steming og svært positive tilbameldinger. Vårt nye hefte Kulturpolitikk for framtiden. Inspirasjonsdokument for lokal kulturutvikling ble presentert og godt mottatt.

Selve landskonferansen gikk av stabelen 24.-25. september og hadde et bredt spekter av tema og tilnærminger under overskriften Nasjonal kulturpolitikk - lokale utfordringer.

For de av dere som var på landskonferansen, vil vi gjerne ha skriftlige tilbakemeldinger dersom det er noe dere har sterke meninger om, eller konstruktive kommentarer til. Kom gjerne også med innspill til neste års konferanse som har arbeidstittelen Lokal kulturutvikling i Nordisk perspektiv. Bruk vår e-postadresse

De fleste foredragene fra konferansen finner du i den videre teksten helt nederst. Noen av  dem er store og tar tid å laste ned. Dette pga bilder og grafikk.


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183, Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum 
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as