Gå til innholdet

Konferanse: Kultur over grenser

Konferansen «Kultur over grenser» er en møteplass for alle som vil lære mer om europeisk kultursamarbeid og som ønsker å utvikle et prosjekt og/eller møte potensielle samarbeidspartnere.

Kulturrådet, Forskningsrådet, DIKU, Bufdir, Nordisk informasjonskontor Norge, NOKU - Norsk kulturforum og Akershus Fylkeskommune har gått sammen om å arrangere konferansen Kultur over grenser. Hvorfor? Vi ønsker at norske søkere skal få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan de kan lykkes med støtteordninger og søknader.

Konferansen vil ta for seg hvordan man går frem for å søke midler fra ulike støtteordninger, samt peke på viktige trender og initiativ i Europa i dag. I tillegg vil konferansen ta opp hvordan man lykkes med prosjektskriving, og hvordan man samarbeider om prosjekter og søknader.

På konferansen får sentrale aktører på kulturfeltet i Norge ny kunnskap, større nettverk og mer forståelse for og lyst til å søke kontakt og samarbeid med europeiske aktører, og hvordan man går frem for å søke midler til dette.

Det blir rom for å dele erfaringer gjennom samtaler og diskusjoner, få praktiske tips og råd om hvordan din organisasjon kan bli bedre på å søke midler.

Hele konferansen holdes i Bærum kulturhus, og påmelding skjer gjennom denne lenken.

Første utkast til program er klart! Se her!

Se oppdatert program her!

Trenger du hotell? Da kan vi anbefale Thon Hotel Oslofjord, som er 5 minutter fra Bærum kulturhus. Thon Hotel Oslofjord tilbyr rabattert pris på kr 1370,- per natt i enkeltrom for konferansedeltakerne. Ring tlf. 67 55 66 00 eller send epost til katrine.breiland@thonhotels.no med ref.nr. #26600255 for rabatt. Garanti for hotellrabatt varer frem til 20.november. Etter denne datoen kan vi ikke lenger garantere pris eller kapasitet på hotellet.

/share/mime/48/pdf.png Oversikt over parallelle sesjoner Dag 2 (24.januar)
(parallelle-sesjoner-dag-2.pdf, 43kB)

/share/mime/48/pdf.png Program Kultur over grenser!
(program-per-14-11-2018.pdf, 511kB)


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183, Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum 
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as