Gå til innholdet

Kultrytring inviterer Drammen med på laget!

Kulturytring Drammen er landets første arena for kulturpolitikk, og går av stabelen for første gang i juni 2021. 

Kulturytring Drammen skal samle hele kulturfeltet på en nasjonal, kulturpolitisk møteplass fra i juni 2021, etter modell av Arendalsuka, men med kultur som tema!

Kulturytring Drammen er et samarbeid mellom Norsk kulturforum, Drammen kommune og vi ønsker å invitere hele kultur- og næringslivet i Drammen med på laget!

Vi ser frem til tre dager som involverer kultur- og næringslivet i Drammen når landets første nasjonale møteplass for kulturpolitikk går av stabelen. Kulturytring Drammen skal være en bred og godt forankret arena, og det er viktig for oss å ha både det lokale kulturlivet og næringslivet med på laget. Kulturytring ønsker å fylle hele byen med kultur, debatt og ytringer. Arrangementet vil bestå av et politisk hovedprogram, et kuratert kunstnerisk program, i tillegg til selvstendige arrangementer. Vi håper at Drammens aktører ønsker å bidra med å fylle opp dagene med arrangementer, samtaler, konserter, forestillinger, og annet.

Vi ønsker derfor å få innspill og forslag på hva dere ønsker å gjøre under Kulturytring 2021. Er dere en lokal kulturaktør og ønsker å gjennomføre en forestilling, konsert, eller lignende? Er dere et serveringssted og ønsker å være arena for debatter, samtaler eller kulturelle innslag?

Kulturytring Drammen kan ikke gå inn som økonomisk samarbeidspartner på alle arrangementer, men vil bidra med profilering i programmet under en egen fane. Ta kontakt med Norsk kulturforum for å presentere deres forslag, så starter vi en dialog!

Send inn en mail til post@noku.no

 

 

 


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183, Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum 
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as