Gå til innholdet

Foto: Grethe Nygaard

Bli med på feiringen av den lokale kulturen!

Norsk kulturforums visjon er at kunst- og kulturliv skal være drivkraften for økt livskvalitet for alle. Gjennom vinteren og våren 2020 skal NOKU dele filmer som viser frem og hyller alt som finnes av kultur i hele landet, og som er kilde for økt livskvalitet og glede for så mange.

Bli med på feiringen av den lokale kulturen!

I 2020 fyller Norsk kulturforum 50 år, og vi ønsker å feire den lokale kulturen over hele landet! For femti år siden ble Norsk kulturforum opprettet, og siden den gang har organisasjonen jobbet for å skape nettverk og fremme den lokale kulturen over hele landet. Nå skal den kulturen feires!

Vi ønsker derfor å få innsendt filmklipp som viser frem alt det gode, lokale kulturarbeidet som gjøres der ute i kommune-Norge. Send inn ditt bidrag via denne lenken

Hva er godt kulturliv for deres lokalmiljø? 
Kultur er vesentlig i alle livets faser, og vi ønsker oss filmer av kultur for barn og unge, voksne, eldre, og alt midt imellom.

Hva med klipp fra kulturskolen, biblioteket, eldrehjemmet, det lokale koret, dansegruppa, kultur i helsesektoren og eldreomsorgen, kultur i barnehagen og skolen, på arbeidsplassen og i fritiden! Ha gjerne et lokalt fokus, og tenk på hva som skaper den kulturen i deres lokalmiljø.

Bruk telefonen, vær kreativ – og bidra til en feiring av det lokale kulturlivet! Vi gleder oss til å se alt som foregår der ute!

Send inn ditt bidrag via denne lenken

Har du spørsmål? Send en e-post til mari[a]noku.no


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183, Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum 
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as